Cosuri de fum

Cosuri de fum

COŞURI DE FUM CERAMICE SCHIEDEL
Sistemele de coș de fum ceramice sunt ideale pentru evacuarea fumului şi gazelor de ardere provenite de la surse de căldură individuale (sobe de teracotă, şeminee) precum şi în cazul centralelor termice de apartament sau cazanelor de mare putere, echipate cu arzătoare atmosferice sau cu camere de ardere în suprapresiune.

Acest sisteme corespunde celor mai înalte exigenţe tehnice impuse de normele europene şi prin adaptabilitate universală din punct de vedere al combustibilului utilizat oferă soluţii pentru o gamă largă de solicitări.

 

Schiedel Uni Plus.

Este sistemul de coș de fum ideal pentru evacuarea fumului și gazelor de ardere provenite 

de la surse de caldură individuale (sobe de teracotă, seminee), centrale termice (mai putin cele în condensare) precum si cazanelor de mare putere, echipate cu a

rzatoare atmosferice sau cu cameră de ardere în suprapresiune.


Acest sistem corespunde celor mai înalte exigente tehnice impuse de normele europene prin adaptabil

itateuniversală din punct de vedere al combustibilului utilizat.

Prin prevederea unui coş de fum Schiedel UNI este asigurat confortul şi siguranţa unui cămin, protejându-se astfel membrii familiei de posibilele accidente.

Cos de fum ceramic Rondo

 

Schiedel Rondo

Coșul de fum Rondo este un sistem de coș tristrat ventilat (tubulatura șamotă, termoizolație ș

Manta prefabricată din beton ușor). Termoizolația este realizatădin vată minerală bazaltică de înaltă densitate rezistentă la temperaturi înalte.

Coşul de fum Rondo cu izolatie termică este protejat de umezeală. Tubul din şamotă, de calitate Schiedel, este rezistent la agresivitatea umidităţii şi a condensului acid. Prin procedura de prefabricare a tubulaturii de şamotă se asigură precizie dimensională şi montaj facil.

 

 

Schiedel Clasic
Coșul de fum Clasic este un sistem de coș tristrat ventilat (tubulatură șamotă, termoizolație și manta prefabricată din beton ușor). Acest sistem de coș de fum este destinat pentru sursele de caldură care funcționează pe principiul evacuării gazelor de ardere cu ajutorul tirajului natural folosind combustibil solid, cum ar fi: sobe, șeminee închise sau deschise, cazane pe lemne, grătare etc.